Folkens.

 

Nå gjelde det å koma seg ud i garasjen, ner i kjedlaren, opp på løå, inn i grisahuse, bort te maskinhuset elle kor en du he gråtassen ståanne. SAL ANN OPP !  Me går for VERDENSREKORDEN og dæ æ tross alt registrert øve 60 gråtassa i lauget så dæ bør vær muligt å få te !!.

 

Status Parade
Vi er nå påmeldte 24 Gråtasser (+10 andrefarger) mange sentrale medlemmer er ennå ikke meldt seg på, så nå må alle som ikke har fått ut fingen klina til å klikka på den røde knappen nederst for registrering. Vi må minst ha 25 til..

 

Status Oktoberfest
Vi er nå kommet opp i 11 personer på Oktoberfesten på lørdags kveld det blir en høydare dette året. meld dere på tilbudet fra arrangøren..

 

Program:
11.00-12.30 Oppmøte på Huse på Jæren.

11.00-12.30 Kaffi,kaker,drøs og skøyd.
13.00           Vi kjører ut i parade
14.00           Komlemiddag til alle sjåfører. 

Vi har 2 nyheter i år:
1. EIK Maskin Klepp spandere komlemiddag på alle som kommer med traktor/sjåfører
Vi reserverer bord i komleteltet så blir det en goe lørdag med møye skrøyd.

2. Vi reservere bord på Oktoberfesten som også foregår i samme telt som Komlemiddagen. her har vi som laug forhandlet oss frem til en god pris 150.- per. pers. Vi har laget to linker nedenfor som en melder seg på disse arrangementene.
NB! Vi når ikke alle medlemmene på mail derfor må selvfølgelig alle adoptere/ta ansvar for de som faller utenfor pga. manglende tilkobling til nett.

Jæren Gråtasslaug er ansvarlig for arrangement og gjennomføring. Har du ikke meldt deg på kan du klikke under på linkene så får du plass i kortesjen enten den er grå eller andre farger. Minstekrav er at den er veteran,og ikke glem å få med deg noen på kveldsarrangementet og opplev fantastisk Oktoberfestivalstemning!