Fredag 12. desember ble Jæren Gråtasslaug sitt første Julebord avholdt, dette var en stor suksess og gjentas selvfølgelig neste år.

 

Under årets Julebord ble vi vitne til en meget spesiell opplevelse, som vi i Lauget har brukt hele helgen på og fordøye. John Magne Fenne fra Prosjektil AS (Hovedsponsor) var tilstede under årets Julebord, og under middagen holdt han entale til ære for Lauget. Her kom Fenne med følgende erkjennelse:

 

«For å være medlem i Jæren Gråtasslaug står det i vedtektene at man enten må eie, eller i det minste ønske seg en Gråtass.Jeg, John Magne Fenne har her ikke vært ærlig ovenfor Jæren Gråtasslaug… Jeg eier ingen Gråtass, kommer aldri til å eie en Gråtassog har aldri, og kommer aldri, til å ønske meg en Gråtass!»

 

Ved denne bekjennelsen av John Magne Fenne var Jæren Gråtasslaug i sjokk, følte seg kraftig lurt og ført bak lyset! Ettersom vi  fikk fordøyd dette sterke inntrykket, kom vi frem til at dette må ha kostet John Magne Fenne svært mye krefter ved å være så ærlig.

På grunnlag av dette og for å vise at vi setter pris på ærlighet i Jæren Gråtasslaug, har vi besluttet og utnevne John Magne Fenne som Æresmedlem av Jæren Gråtasslaug.

 

Jæren Gråtasslaug gratulerer John Magne Fenne så mye med utnevnelsen som Æresmedlem!

Fenne